|  رنگ  |  + 0 -  | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران بیان کرد:

مهم ترین استفاده از طرح های گردشگری ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزایی است/ افزایش فرهنگ عمومی در استفاده از تاسیسات آبی

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: مهم ترین استفاده از طرح های گردشگری ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزایی است که از این طریق می توان بار مالی که بر دوش دولت نیز گذاشته شده است، کاهش داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمد حاج رسولیها" در اولین نشست کمیته هماهنگی کشوری  و دومین نشست هم اندیشی کمیته گردشگری  استان ها که با حضور مدیر عامل شرکت، معاون محترم سرمایه گذاری، امور حقوقی  و مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی   و مدیران کل میراث فرهنگی و گردشگری  استان های تهران، سمنان، همدان، کهکیلویه وبویر احمد، قزوین، مرکزی، قم و البرز  به میزبانی شرکت آب منطقه ای تهران برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: استفاده از ظرفیت گردشگری نه تنها منبع درآمد و اشتغال می باشد، بلکه  به دست آوردن هزینه مازادی است که می شودآن را مدیریت کرد و نگاه ما این است که تاسیسات آبی کلیه شرکت های آب منطقه ای را  در قالب فرایندهایی برون سپاری کرده  که بتوان ارزش افزوده ای بر سرمایه های کشور داشته باشیم.

وی ضمن بیان این نکته که یکی از بحث های جدی طبقه بندی تاسیسات آبی است، افزود: تاسیسات کلیه شرکت های آب منطقه ای به لحاظ مباحثی همچون بهره برداری، نوع مصارف، سازه ها و نوع دسترسی ها شرایط خودش را دارد ولی این امر موجب نمی شود که  از آن ها استفاده نکنیم، بلکه بایستی این چالش ها و محدودیت ها را رفع کنیم.

حاج رسولیها همچنین اضافه کرد: اولین اقدامی که بایستی انجام دهیم، افزایش فرهنگ عمومی مردم در استفاده از این تاسیسات است. همچنین ورود مردم و گردشگران به تاسیسات می تواند زمینه  را در راستای مباحث اصلاح الگوی مصرف و اطلاع رسانی مدیریت مصرف آب ایجاد نماید.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به اینکه برای رسیدن به اهداف یاد شده بایستی یک طرح مفهومی کاملا کارشناسی شده داشته باشیم، تصریح کرد: با همه محدودیت هایی که در استفاده از تاسیسات و ابنیه  آبی تحت نظارت وزارت نیرو  وجود دارد، با انجام اقداماتی خاص و به شرط  همراهی مدیران  کل میراث فرهنگی و گردشگری استان های کشور در کنار استفاده از تسهیلات لازم می توان بیشترین بهره وری را از آن ها برد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: سرمایه گذار در موضوع گردشگری بایستی در راستای اخذ مجوزها صلاحیت وشایستگی پیشبرد اهداف  طرح های گردشگری کلیه شرکت های آب منطقه ای را داشته باشد.

 رشد 50 درصدی صنعت گردشگری ایران در سال 97/ تخریب میراث فرهنگی کشور به زیر  دو درصد رسیده است

در ادامه این نشست، معاون سرمایه گذاری امور حقوقی و مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: صنعت گردشگری ایران در سال 97 رشد 50 درصدی را نشان می دهدکه  حاکی از این است که ایران در میان کشورهای دارای رشد گردشگری در دنیا قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر صنعت گردشگری در سطح جهان بر اساس آمار سال 2017 که هر دو سال یک بار انجام می شود  رتبه سوم را در میان سایر صنایع اقتصادی به خود اختصاص داده است،  ادامه داد: آن چه در حوزه گردشگری اتفاق می افتد، یک اتفاق منطقی و بر اساس برنامه ریزی هایی است که در دنیا انجام می شود و نگاه  همه جانبه به منابع از منظر گردشگری اولویت اکثر کشورهایی است که دست از فروش ذخائر نفتی کشورشان برداشته تا بهره وری را از سایر منابع خود داشته باشند.

وی  همچنین گفت: ورودگردشگران خارجی در کشور قابل ملاحظه می باشد که با ایجاد طرح های نوین گردشگری می توان این صنعت را رونق بخشید.

وی افزود: در ابتدای دولت دوازدهم، 400  منطقه بومگردی در کشور شناسایی شده بود که این میزان اکنون به 1800 منطقه افزایش یافته است که این  امر موجب شده تا اقتصاد روستاها در کنار کشاورزی و دامداری رشد چشمگیری داشته باشد.

اربابی با تاکید بر اینکه  بایستی در کنار  اقتصاد روستایی که متکی بر کشاورزی است، اقتصادی همچون گردشگری داشته باشیم، گفت:  کشور ایران به لحاظ ارزانی سفر رتبه یکم را به خود اختصاص داده است و گردشگران با اندک هزینه ای علی رغم تحریم هوایی می توانند از نزدیک با کشور ایران آشنا شوند.

وی همچنین اظهار کرد: ما می توانیم بدون اینکه آسیبی به منابع آبی وارد نماییم از تاسیسات آبی بهره برداری گردشگری را انجام دهیم.

اربابی ضمن تاکید بر اینکه  تخریب میراث فرهنگی و محیط زیست با ورود گردشگران به زیر دو درصد رسیده است، گفت:  صنعت پر رونق گردشگری می تواند میراث  کشور و محیط زیست را حفظ کرده و صنایع دستی را رونق بخشد.

معاون سرمایه گذاری امور حقوقی و مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطر نشان کرد: از جمله فعالیت های این وزارت خانه  600 هتل در حال ساخت می باشد و همچنین 200 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در حال انجام  است و امیدواریم با نگاه ویژه وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران  و نیز هم افزایی میان مدیران استانی بتوانیم منابع بیشتری را در چرخه گردشگری قرار داده  و هرچه بیشتر از تاسیسات و ابنیه آبی  مجموعه وزارت نیرو استفاده کنیم.

کد خبر: 3583
  تاریخ خبر : 29 آبان 1398
  آخرین به‌روزرسانی : 29 آبان 1398
 روابط عمومی
 613
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 79
  • بیشترین بازدید همزمان : 728
  • بازدید امروز : 22,128
  • بازدید دیروز : 18,373
  • کل بازدید : 9,444,894
  • آخرین به روزرسانی : 10 فروردین 1403 17:23:27
  • شناسه IP شما : 44.222.113.28

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751